miercuri, 21 ianuarie 2009

Suntem sortiti sa pierdem persoanele pe care le iubim.
Cum altfel am putea sti cat de importante sunt pentru noi?

10 comentarii:

 1. E simplu: jertfind o singura clipa pentru a vedea Darul lor pentru noi.

  Nu e simplu deloc. Oamenii sunt invatati sa se uite doar la propria persoana.

  RăspundețiȘtergere
 2. eu cred ca atunci cand iti gasesti cu adevarat perechea stii pur si simplu ca acela e omul potrivit pentru tine; nu ai indoieli si nu trebuie sa il pierzi ca sa iti dai seama de asta; daca ai indoieli s-ar putea sa ai dreptate adica sa nu fie omul potrivit si atunci regretele nu-si au rostul.

  RăspundețiȘtergere
 3. bun punct de vedere...dar tu?tu nu ai pierdut pe nimeni pe care ai iubit?textul nu se refera neaparat la the one...

  RăspundețiȘtergere
 4. pai sa ma inveti si pe mine sa fac asta:P
  insa din cate stiu eu barbatul care iubeste cu adevarat nu poate fi prieten cu fosta lui iubita..nu-l lasa inima..sau poate iubirea lui se transforma in dorinta de a-ti fi tie bine...?

  RăspundețiȘtergere
 5. cred ca nu exista raspuns-sablon; votez pentru ultima varianta;

  RăspundețiȘtergere
 6. nu.nu exista raspuns sablon..si de ce ar raspunde cineva in raspunsuri sablon?si apropo de ultima varianta...putini si deosebiti tare sunt oamenii care-si pot inghiti iubirea,gelozia si toate mixurile sentimentelor ca in final sa nu iti vrea decat binele(uitand de propria persoana)..vorbim din nou bineinteles de cazul in care ex-ul a iubit cu adevarat
  zic..

  RăspundețiȘtergere
 7. bineinteles; altfel nu ar merita sa ne mai batem capul :))

  RăspundețiȘtergere
 8. ai vazut "The Curious Case of Benjamin Button?". Si pe acolo se vehiculeaza treaba asta. Mie mi-a mai placut chestia cu “You never know what’s coming for you”, numa' ca a e cam preluata din Forrest Gump: My momma always said, "Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." :). Da' e destul de bun benjamin asta..

  RăspundețiȘtergere
 9. da am vazut filmul..mi-a placut tare:)
  si forest gump are dreptate..insa trebuie sa ai puterea sa astepti urmatoarea ciocolata..cand dai de una care nu e pe gustul tau

  RăspundețiȘtergere

din cauza comentariilor rautacioase am activat moderarea acestora..asta ca voi,cititorii de bun simt sa nu cititi balivernele altora:)