joi, 29 ianuarie 2009

vreau sa citesc


sunt in perioada de citit si mi-am adus aminte cat imi place activitatea asta..mi-e foame de carti

asa ca va rog..cat mai multe sugestii de carti
multam

6 comentarii:

 1. Dar care carti iti plac? Istorie? Fantezie? Comedie? Paul Coelho e interesant, dar cam copy-cat (parerea mea, nu-i musai sa fie corecta) in exemple. Ai citit spre exemplu Tom Holt? Asteptau pe cineva mai inalt? E o parodie care doar pare usoara... Sau Catch 22, de Heller, daca-ti plac cele de gandit.. Ultima carte pe care am citit-o a fost Asaltul asupra ratiunii a lui Al Gore. Interesant..

  RăspundețiȘtergere
 2. ghost,imi plac cartile de..orice
  de coelho am citit una si alta..am sa-l mai caut cand mi-e dor de el
  de tom holt nu am auzit..deci e un must..asa ca am sa caut catch 22 pentru ca suna bine..pentru inceput te anunt daca mi-a placut..multumesc pentru sugestii

  ps acum citesc parfumul lui patrick suskind

  RăspundețiȘtergere
 3. una din preferatele mele este oblomov, de goncearov

  RăspundețiȘtergere
 4. una din preferatele mele, e oblomov, de goncearov. si iti mai recomand orice de chuck palahniuk

  RăspundețiȘtergere
 5. E cam vechi postul dar iti recomand cu MARE DRAG Cartierul Tortilla de Steinbeck, Portocala Mecanica de Brugess, Lastarul meu de portocal de Vasconcelos, Colectionarul de Fowles, Zorba Grecul de Kazantzakis. Coelho?!?!?!?!mmmmmnot.....poate doar mirajul creat de Alchimistul...apoi a devenit prea cool si repetitiv
  Semnat : simonadelalucru

  RăspundețiȘtergere
 6. simona,postul e vechi dar dorinta de a citi e si mai veche si e inca aici..iti multumesc pentru sugestii..am sa le trec in lista cu "de citit"

  RăspundețiȘtergere

din cauza comentariilor rautacioase am activat moderarea acestora..asta ca voi,cititorii de bun simt sa nu cititi balivernele altora:)