luni, 23 februarie 2009

oja cu nuanta de varza rosie,parol!o fetita apasand pojghita de gheata dintr-o baltoaca cu un deget mic si roz,centrul vechi al constantei se umple de termopane si sedii de banci/pizzerii/cafenele..niste muncitori ma fluiera de pe schelele unei cladiri cu 3 etaje..pe placuta de la primarie scrie p+2,o tiganca frumoasa cu un copil in brate imi cere bani sa hraneasca plodul..e vanat de frig...ii dau si-i zic sa nu-l mai ia la cersit ca raceste..zamebeste si-mi spune ca n-are cu cine sa-l lase...o invit la o kebabarie din apropiere si accepta cu gandul la mancarea calda pe care i-am promis-o..are 17 ani si puiul de tigan 9 luni..fac cateva insemnari din viata ei pentru cartea mea si ne luam ramas bun..
un curcubeu intr-o baltoaca de motorina..taximetrist care miroase a ciorba de burta,un fir de zambila degerat si o crenguta proaspata pentru papagalii din colivie..

3 comentarii:

  1. Frumos, chiar frumos... Da' apuca-te odata si scrie-o :)

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am apucat deja de scris..si stii ca ai sa fii primul care ai s-o citesti si tu vei spune daca merita sau nu publicata

    RăspundețiȘtergere

din cauza comentariilor rautacioase am activat moderarea acestora..asta ca voi,cititorii de bun simt sa nu cititi balivernele altora:)