luni, 13 aprilie 2009

fara sa vreau,in ultima perioada posturile de aici s-au rarit(si asta se vede si in statisticile zelist..nu ca mi-ar pasa prea tare pe ce pozitie sunt dar imi pace sa stiu ca nu scriu doar pentru mine,si ca,din cand in cand cate un ratacit imi mai citeste cate-un post..si da,nu-mi place sa fiu codasa)..nu ca n-am subiecte,pur si simplu statul la pc a inceput sa ma deprime..vreau sa vina vara
asta e o perioada tare nesuferita cand stai sa astepti ceva anume..tare nu-mi plac oamenii nepunctuali..teoretic vara inca nu a intarziat dar totusi?..nu poa' sa vina mai devreme?

mai nou ma pregatesc pentru admiterea la aviatie..test psihologic,fizic apoi engleza romana psihologie si MATEMATICA-aici e clar..nu ca n-as putea invata in 3 luni matematica de liceu dar ma gandesc..pentru ce?sa stau 3 ani la breaza intr-o scoala militara..ca sa ce?sa ma fac pilot.
si totusi invat..mi-am luat manualul de psihologie respectiv,am fost la palazu
(bine ai venit la institutul de limpezire a gandurilor-asta e formula cu care m-a intampinat prietenul meu doctor)si am facut rost de cateva teste psihologice speciale si alerg..cam atat deocamdata..unde o fi motivatia?
da.as vrea sa intru in armata..nu stiu de ce dar intotdeauna m-a atras treaba asta..insa treaba cu plecatul din localitate timp de 3 ani ma darama..

conform unui site cineva a petrecut 4 ore citind blogul meu din scoarta in scoarta..pagina cu pagina..nu a last nici un comentariu,nici o parere,nici o injuratura..frustrant..daca mai treci p-aici,domnule cititor necunoscut sa nu faci la fel:)

7 comentarii:

  1. When you come to the edge of all the light you have known, and are about to step out into darkness, Faith is knowing one of two things will happen...
    - there will be something to stand on or, you will be taught how to fly.

    seagull

    RăspundețiȘtergere
  2. thank you seagull,this is a nice way to see the things but i cant stop thinking at the fact that is possible to fall...

    by the way love the name..so into the subject..

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu citesc si nu comentez de multe ori. Ce sa spui cand de multe ori tot s-a spus deja ?

    Bafta la examene !

    RăspundețiȘtergere
  4. darael,nu contest,toata lumea citeste,putini isi dau cu parerea insa eu cred ca daca iti bati capul 4 ore cu un singur blog citind fiecare pagina ai macar 2 3 cuvinte de spus celui care le-a scris..zic

    iti multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Why is it, that the hardest thing in the world is to convince a bird that he is free, and that he can prove it for himself if he'd just spend a little time practicing?

    You have wings Sayadinna. Spread them!

    seagull

    RăspundețiȘtergere