miercuri, 22 aprilie 2009

posta romana e nebuna


posta romana e mare si rea..ea iti cere 100 de acte pentru orice fleac,buletine si acte doveditoare ca tu esti tu.tare nu-mi plac actele si toata hartogaraia necesara acestora in cazul ca ti le pierzi(pe ele actele)am un talent fantastic de a rataci lucruri,facturi,chitante,acte,buletine etc.daca nu gasesc ceva inseamna ceva?daca actul se vrea a fi pierdut fuge domle din dosaru cu acte si na..ce sa ii faci?cauta-l..in sertarul cu carti din liceu,printre cartile recent cumparate,in sertarul cu 114 pixuri,agrafe de birou,radiere capsatoare etc..dar nu nu si nu..azi am incercat sa conving o postareasa ca eu sunt eu..si asta cu buletinul in mana..

-alt act doveditor de identitate nu aveti?

-pasaport?

-nu e bun are alta adresa si oricum nu ma ajuta la nimic

-carte de ale(r)gator?

-nu e buna

-carnet de student?

-nu are adresa

-!!!!!!!!*^%&%$^*(((!!!!!!!!in concluzie,ar trebui sa facem cum era pe vremuri..vii cu 3 prieteni care spun ca tu esti tu si nu altul si se rezolva problema

2 comentarii:

  1. Imagineaza-ti ca existi, ca ei nu-si imagineaza.. :) Problema e ca dau colete si la nume/adrese asemanatoare, ca am patit-o eu..

    RăspundețiȘtergere
  2. da intr-adevar e bine ca sunt prevazatori..dar sunt cand nu e cazul

    RăspundețiȘtergere

din cauza comentariilor rautacioase am activat moderarea acestora..asta ca voi,cititorii de bun simt sa nu cititi balivernele altora:)