vineri, 8 mai 2009

tir sportiv

aici m-as duce si eu daca as avea putina initiativa:

Datorita unor modificari administrative interne cat si a unor solicitari aparute din partea membrilor Asociatiei "Clubul de Tir Sportiv Tunari Bucuresti", cu permisiunea administratorului acestui site, dorim sa va aducem la cunostinta cateva din prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare al Complexului de Tir Sportiv "Anatolie Salceanu" (Joita, http://www.tunari.ro/harta.html). Astfel, incepand cu data de 12.12.2008, accesul in zona de tragere (talere, pistol, A.C., non-letale) se va face, in conformitate cu prevederile HG 130/2005, art. 76, alin. 1, dupa completarea in Registrul de Evidenta a Tragerilor a datelor inscrise in permisul de arma.Persoanele fizice care au dreptul de a folosi arme sunt nominalizate in cadrul Art 39, Art.42 alin 2 si Art. 63 alin. 1 din Legea 295/2003.

Cetatenii statelor membre U.E. care nu sunt autorizati sa detina si sa foloseasca arme letale sau non-letale, pot practica tirul sportiv prin inchirierea de echipament complet, in prezenta unui instructor autorizat al clubului nostru numai dupa obtinerea calitatii de Membru al CTS Tunari.
Pentru a participa la trageri in poligonul nostru, CTS Tunari practica urmatoarele tarife:
- talere (25) - 85 RON (inclus: arma, munitie, talere, instructor); 35 RON (inclus: talere, instructor)
- pistol 9mm (50) - 250 RON (inclus: arma/Glock 17 cal. 9mm Para, munitie, instructor, linie tragere, tinte); 100 RON/ora/persoana (inclus: instructor, linie tragere, tinte)
- testare/reglaj carabina - 100 RON (inclus: instructor, linie tragere, tinta)
- non-letale (nu asiguram armament si munitie)
- 100 RON/zi/persoana (inclus: linie de tragere, tinte, instructor)
- curs tir (precizie sau dinamic)
- incepand de la 500 RON ( inclus: armament, munitie, instructor - certificat Combat Shooting, linie tragere, echipament specific)
IMPORTANT - tragerile si cursurile sunt disponibile numai pe baza de programare cu minim 24 de ore in avans. Pentru a beneficia de reduceri sau gratuitati va invitam sa participati la programele noastre ce vor fi publicate pe site-ul www.tunari.ro, incepand cu data de 01.01.2009, prin dobandirea calitatii de membru la CTS Tunari. Existenta si dezvoltarea Poligonului de tir "Anatolie Salceanu" este un efort comun utilizator-administrator si multumim anticipat tuturor celor care raman alaturi de noi si vom face tot ce putem pentru realizarea conditiilor legale necesare practicarii pasiunii noastre. Grupului de prieteni fideli, detinatori de arme non-letale, care au beneficiat GRATUIT de accesul si folosirea poligonului timp de 2 ani, adresam rugamintea de a adera la Regulamentul prezentat mai sus si va lansam invitatia de a deveni membri ai clubului incepand cu data de 01.01.2009.
Cu stima, echipa CTS Tunari.
contact: Eugen Dima 0744 530 095

5 comentarii:

  1. scump dom-le, scump - dincolo era mai ieftin ...

    RăspundețiȘtergere
  2. da e un pic cam scump pt omul de rand dar cred ca ma merita sa incerci macar o data

    RăspundețiȘtergere
  3. Se poate face tir sportiv si in alte locuri(la preturi rezonabile).Totul tine de pasiunea si dorinta de a face acest sport..un search pe google e suficient

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am uramt un curs de initiere in tir sportiv aici http://www.cadouriperfecte.ro/tir/150-curs-de-tir-sportiv-initiere-voucher-cadou.html , dar gasiti si pentru cei mai avansati http://www.cadouriperfecte.ro/30-tir . A fost ff frumos, chiar il recomand cu caldura!

    RăspundețiȘtergere