vineri, 19 iunie 2009

cand am sa am liber am sa ma relaxez....

ma declar in greva..bineinteles ca nu am cum sa o si aplic..greva e doar asa,in mintea mea cea obosita..e naspa sa lucrezi zi de zi fara liber intre prosti si fara un program de oameni normali la cap..nu mai am timp nici sa ma spal pe cap(cu el de job)..anul asta este cel mai ciudat din cate am trait...
il felicit pe acest an..mi-a aratat cei mai multi oameni prosti si voluntari la un loc..si sunt mai multi decat toti pe care i-am vazut in anii anteriori la un loc...vorba aia.."niculaie,unde mergem noi domle"
spre unde o merge tara cu atatia prosti in spate?

oamenii prosti e de doua feluri(e ca e mai multi)
prostii care stiu ca sunt prosti si incearca sa o ascunda
prostii voluntari care sunt mandrii ca sunt prosti

vorbesc de prostia aia crasa cu lipsa de cultura,caracter,minimul de cunostinte generale,TABLA INMULTIRII(ca vorba aia lucram in comert)etc etc

voi reveni cu poze..cum ar fi?:)))))))))sa revin cu o lista de prosti si dovezi..sunt genial de glumeata..asa de dimineata..si modesta..dat trebuie sa ma duc la munca

6 comentarii:

  1. Confunzi prostia cu nesimtirea si tupeul; poate pentru ca nu ai vazut un prost real.

    Da, un prost real este incadrat acum in categoria 'oamenilor cu deficiente psihice' si lumea ii trateaza ca handicapati. Poate de aceea nu i-ai bagat in seama.

    Acum ma gandeam; daca cei de care amintesti ar fi 'prosti', ar avea o scuza. Dar asa, nu au nici una.

    Iti doresc sa ai parte de o zi frumoasa, chiar daca e petrecuta la scarbici ;) !

    RăspundețiȘtergere
  2. ITI MULTUMESC DARAEL..NU,CREDE-MA E PROSTIE,NESIMTIRE+TUPEU

    RăspundețiȘtergere
  3. prostii care stiu ca sunt prosti si incearca sa remedieze/ascunda asta, deja nu mai sunt prosti. despre ceilalti... as putea sa spun tone de vorbe, caci mi-a dat mosu' sa-i vad si sa-i simt pe la oase.
    am invatat urmatorul lucru: oamenii prea prosti nu trebuie ajutati. punct. orice contrazicere a acestei idei e superflua, crede-ma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Depedeve al prostiei, oamenii se impart in 4 mari categorii:
    a)oameni care sunt prosti si stiu ca sunt prosti;
    b) oameni care sunt prosti si nu stiu ca sunt prosti
    c) oameni care sunt destepti si stiu ca sunt destepti;
    d) oameni care sunt destepti si nu stiu ca sunt destepti.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Suntem cu totii foarte ignoranti, dar nu ignoram cu totii aceleasi lucruri" spunea Albert Einstein (oricum, ceva asemanator). Altfel spus, daca ar fi sa facem un tablou al prostului suprem, fiecare s-ar regasi macar intr-un mic detaliu, dar foarte putini (daca nu cumva nimeni) s-ar putea identifica cu intregul. Suntem prosti in unele domenii cu totii, dar ideea e ca trebuie sa compensam cu calitati. Cei care nu pot face asta sunt prostii conventionali.

    RăspundețiȘtergere