joi, 11 iunie 2009

mai avem de rascolit lucruri

Azi a fost o zi in 3 parti.dimineata cu ochii umflati de somn incercam sa invat..ca de..sunt in sesiune..am sa vorbesc o data si despre facultate..hmm chiar am sa vorbesc..sa revin deci..cand inveti si nu ai chef sa inveti tresari la orice buzz de pe mess..si uite asa dimineata mi-am petrecut-o vorbind pe mess si asteptand cu nerabdare partea a doua a zilei.nu am invatat.

Partea cu nr 2 a zilei a fost prea intr-un fel sa pot vorbi despre ea..cred ca poza spune totul..au fost vreo 3 ore atat de ciudato-veselo-frumoase in care pur si simplu am uitat de tot si-am ras si-am plans in acelasi timp si mi-a fost tare bine si drag si dor si-mi era tare ciuda la sfarsit..ce repede trece timpul.

De obicei cand ma intalnesc cu cineva drag pe care nu l-am vazut de mult mult timp exista asa..nu stiu cum parca o gaura intre noi..chiar acum 2 zile m-am vazut cu o colega din generala care-mi era tare draga..ne-am pupat am schimbat 2 vorbe si cam atat..subiectele se terminasera..cred ca nu mai aveam nimic sa ne spunem,nimic de rascolit..
Azi insa,nu a fost asa,azi am rascolit..azi a fost:In partea cu numarul 3 bineinteles-asa fac toti studentii..invat maine..asta pt ca am poimaine examen ca maine ziceam la fel.

6 comentarii:

din cauza comentariilor rautacioase am activat moderarea acestora..asta ca voi,cititorii de bun simt sa nu cititi balivernele altora:)