miercuri, 29 iulie 2009

Dirk Wittenborn-Oameni feroce

520 de pagini citite pe nerasuflate in 5 ore.o carte geniala care merita sa o pun pe lista cu carti bune citite anul asta..un amalgam de intrigi,psihologie,minciuni,droguri,sex,bani,toate la un loc..despre oameni saraci care-si doresc cu disperare un statut social,despre cum te schimba banii odata ce ai capatat statutul social,despre perversiunea prietenilor falsi si intelepciunea unor oameni batrani care dau sfaturi de genul:"in dragoste ca si in afaceri,pentru a evita dezamagirile,nu pune niciodata o intrebare la care stii deja raspunsul"
si da!daca as avea posibilitatea sa imi cumpar toate cartile pe care mi le doresc si nu sa le descarc de pe net si sa le citesc pe pc as face-o..

7 comentarii:

  1. Sa spunem ca ai gasi o sursa inepuizabila de bani si ai avea posibilitatea sa cumperi toate cartile pe care le doresti....

    Ai fi fericita ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Uff... stiu ca nu ar trebui sa intreb asta dar cum as putea lua carti de pe net? In afara de dc++ pe care calcul meu nu il suporta? Mi-a recomandat o prietena o carte - Particulele elementare - despre lacomia de a fugi de tine - pe care nu reusesc deloc sa o gasesc. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am sa scriu cateva adrese de unde poti lua carti de pe net..sper sa te ajute
    www.scribd.com

    http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir= user:digibook parola:cartionline

    http://editura.liternet.ro/catalog/toate-cartile.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna! Te rog sa-ti schimbi numele blogului sau sa il adaptezi. Este scris de mine si are o poveste in spate. Am fost foarte neplacut surprinsa sa-mi vad titlul la tine pe blog. Numele meu este Amalia Dobre si nu stiu de unde il ai, dar este scris de mine. Mi-e imposibil sa cred ca gandim la fel.
    O sa-ti urmaresc blogul sa vad daca vei schimba titlul. Nu este corect din punct de vedere moral si sper sa ne putem intelege. Numai bine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. amalia dobre..daca imi spui de ce ai plecat in grecia si n-ai mai dat nici un semn de viata pana acum..daca imi spui de ce ai uitat de o prietena care te iubea-am sa schimb numele blogului..daca nu stii despre cine vorbesc:dee-dee

    RăspundețiȘtergere
  6. Si acum ma gandesc ca tu ai scris titlul in speranta ca-l voi vedea si voi reactiona. Foarte tare! N-ai idee cat ma bucur! De-abia astept sa vorbim. Astept urgent semn de la tineeeeeee. Pup dee-deeeeeeeeee. Pana acum nu m-am uitat peste blogul tau pentru ca eram furioasa ;)), dar acum o sa-l citesc cu interes!

    RăspundețiȘtergere