sâmbătă, 11 iulie 2009

pescarusii sunt neinfricati

ploua si-mi face mare placere sa privesc pe geam in momentele astea.parca nu am vazut niciodata nori de ploaie mai frumosi si mai grei ca cei de azi
in fine..am descoperit ca pescarusii sunt neinfricati pe vreme de ploaie..cand e ropoteala mai mare si picurii de ploaie mai grei ei zboara fara teama..nu le e frica nici de ploaie nici de fulgere nici de tunete..sunt curajosi.chiar nu stiam ca pescarusii zboara pe ploaie..credeam ca se ascund si ei ca celelalte pasari.

am mai vazut un tatic de vreo 30 si ceva de ani care sarea ca apucatul intr-o baltoaca s-o stropeasca pe fi-sa de vreo 6 7 ani..fi-sa care la randul ei tipa de placere si facea acelasi lucru.am avut asa o strangere de inima..cred ca si tata ar fi sarit intr-o baltoaca sa ma stropeasca..dar numai daca baltoaca ar fi avut acid sulfuric si el ar fi fost intr-un costum protector.
ehh..nu le poti avea pe toate..si frumoasa si desteapta si cu noroc :))poate cand am sa ma mai uratesc am sa am si noroc :))

si am o intrebare:de ce cand ploua lumea zice ca vremea e urata?vremea e tare frumoasa cand ploua.si mie imi place nespus caldura si as da orice pentru o zi de plaja cu soare arzator dar cand ploua vremea e la fel de frumoasa pentru mine ca si atunci cand e soare.

4 comentarii:

  1. Imi aduci aminte de o vara de acum 1000 de ani; ploua intr-o veselie si toti au fugit de pe faleza. Doar eu, in slapi tropaiam spre dig.

    Ce a urmat ?
    O baie minunata; ce poate fi mai minunat decat momentul cand ai o mare intreaga doar pentru baia ta ?

    RăspundețiȘtergere