luni, 14 septembrie 2009

devil's advocateas putea vedea acest film de 114 ori..si n-am sa ma satur..iar pacino joaca exceptional

7 comentarii:

 1. Minunat film. I-am dat nota 9,1/10 poate din cauza artistei care nu s-a ridicat la nivelul cerut.... si nici regizorul nu a ajutat-o axandu-se pe celelalte personaje.

  Da, un film minunat.
  Multumesc ca mi-ai adus aminte de el.

  RăspundețiȘtergere
 2. ai dreptate,din pacate majoritatea oamenilor nu privesc spectacolul ci incep chiar sa traiasca filmul adica incep sa traiasca emulatiile impinse la extrem ale unui regizor care vrea doar sa faca un film bun (care face bani).unii fac filme si castiga milioane de dolari,iar prostimea sta se uita si isi distruge creieirii si linistea sufleteasca din cauza emotiilor pe care le produce filmul.Cand te gandesti ca regizorul si unii actori care joaca rolurile din acest film au o gramada de fobii si temeri pe care ti-ar fi rusine doar sa le pronunti in fata vreunui prieten.

  RăspundețiȘtergere
 3. I wonder what the significance of "114" is in your comment... Any explanation is greatly appreciated as it has been puzzling me all day :)

  RăspundețiȘtergere
 4. 114 is the number i always use when i do not know a number.and i stoled this expresion from fedaykinn..borrow it

  RăspundețiȘtergere
 5. si uite asa ajung eu renumit in lume pentru 114 :)

  RăspundețiȘtergere
 6. well, thank you for the info miss. now i know you a bit more ;)
  it's amazing how the use of numbers correlates with characters...
  cheers

  RăspundețiȘtergere

din cauza comentariilor rautacioase am activat moderarea acestora..asta ca voi,cititorii de bun simt sa nu cititi balivernele altora:)